Inschrijving

Onze praktijk is open voor alle inwoners van Drachten-West (= De Drait, Drachtstervaart, Morra, Park Suyderwijk, wijk Slinge/Postlaan/Fonejacht/Sydwende, Himsterhout en De Wilgen).

Wil je eerst kennismaken of onze praktijk bezoeken? Dat kan en is geen probleem. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het liefst op het avondspreekuur. In een persoonlijk gesprek krijg je dan informatie over de praktijk, praktijkvoering, medewerkers en kun je de praktijk bekijken.

Direct inschrijven kan ook. Download hier het inschrijfformulier . Het invullen duurt ongeveer 10 a 15 minuutjes. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kun je samen met het LSP-formulier èn een kopie van je identiteitsbewijs inleveren bij de doktersassistente. Per e-mail of per post opsturen kan/mag ook. Hierna nemen wij contact op met je vorige huisarts en regelen wij de rest.

Alvast bedankt voor je belangstelling en vertrouwen.

Vriendelijke groeten,

Mark van Bracht en Sonja Dorgelo, praktijkhouders.

 

 

Voorwaarden in- en uitschrijfbeleid:

In Nederland heeft de huisarts een centrale rol in het verlenen van zorg in zijn buurt. Elke huisartsenpraktijk heeft daarmee in meer of mindere mate zo zijn eigen werkgebied. Alleen op deze manier kan een huisarts op duurzame en verantwoorde wijze de acute en chronische zorg in zijn woonwijk blijven leveren. (bron: Toekomstvisie Huisartsenzorg 2012-2022)

Door de jaren heen zijn inmiddels veel mensen op een plekje buiten de wijk De Drait gaan wonen. Wij verwachten hiermee op termijn een toename in het aantal visite-aanvragen buiten ons werkgebied. Dat kan een risico zijn voor de kwaliteit en tijdsduur van een visite. Om de chronische en acute zorg in de toekomst binnen ons werkgebied te kunnen blijven bieden, is ons in- en uitschrijfbeleid sinds 2012 gewijzigd:

  • Verhuis je na inschrijving naar een adres buiten ons werkgebied, dan raden we aan om je weer in te schrijven bij een andere of dichtsbijzijnde huisartsenpraktijk.
  • Alle patiënten die voor 1 september 2012 bij ons stonden ingeschreven, kunnen ingeschreven blijven, maar geldt bovenstaande wel als advies / ter overweging.
  • Als de afstand tot de praktijk op latere leeftijd toch te groot is geworden om de praktijk te bezoeken, adviseren we je weer in te schrijven bij een praktijk dicht in de buurt. Huisartsenzorg werkt beter in de buurt.

Bij een inschrijving ga je akkoord met het verwerken van je (medische) persoonsgegevens en onze algemene praktijkvoorwaarden (klik hier).