Probeer gratis de bovenooglidcorrectie-simulatie.

Een gezonde kijk op een frisse blik, begint in een huisartsenpraktijk.” Naarmate je ouder wordt, kan de huid rondom ogen zodanig verslappen, dat dit klachten geeft van afhangende oogleden, een vermoeid gevoel of uiterlijk, plakkende oogleden, problemen met make-up opleveren, de behoefte om frequent je wenkbrauwen op te trekken of je hoofd kantelen. Ook hoofdpijn of minder goed zien komen vaak voor. Onze huisartsenpraktijk is gespecialiseerd in klein cosmetische ingrepen. Wij helpen zowel patiënten met medische klachten of cosmetische bezwaren. Kom langs en bekijk direct het resultaat met onze pijnloze ooglidcorrectie-simulatie tijdens een kosteloos intakegesprek.

 

Tijdsduur ingreep: ± 60 a 75 min.
Herstelperiode: ± 4 a 7 dgn.
Controlemomenten: 1 en 12 weken later
Kosten:  va. € 400 (1 oog behandelen € 400, beide ogen behandelen € 650 all-in)

  • kosteloos adviesgesprek
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • vriendelijke moderne behandelkamer
  • adviesgesprek door behandelend arts zelf
  • speciaal opgeleide arts met ruime ervaring
  • afhankelijk van situatie is vergoeding mogelijk
  • tijd en aandacht voor mensen met operatieangst
  • voor- en na foto’s met elektronische verslaglegging
  • professionele operatietechniek voor een veilig resultaat
  • bekijk alvast het effect met de bovenooglidcorrectie-simulatie

drs. Mark van Bracht is meer dan 9 jaar huisarts (Vrije Universiteit van Amsterdam) en samen met zijn vrouwelijke collega drs. Sonja Dorgelo huisartsenopleider aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in de klein cosmetische chirurgie en sinds 4 jaar is hij speciaal opgeleid om op professionele en op veilige wijze huidoverschot te verwijderen van een bovenooglid (= blepharoplastiek). In Nederland worden in totaal per jaar ongeveer 25.000 bovenooglidcorrecties uitgevoerd zowel bij vrouwen (85%) als bij mannen (15%).

Hij maakt gebruik van oa. de wetenschappelijke leidraad Blepharoplastiek (NVVCC) en de richtlijn zoals beschreven in het “Handboek verrichtingen in de huisartsenpraktijk” van Goudswaard ea uit 2014.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek helpt hij patiënten met problemen van de bovenoogleden. Indien er sprake is van een indicatie wordt iig de minimale wettelijke bedenktijd van 1 week aangehouden als coolingdown na het intakegesprek. Ook benieuwd naar het effect van deze ingreep? Doe bij ons de bovenooglid-simulatie en bekijk in de spiegel direct het resultaat.

Ook patienten buiten onze praktijk zijn van harte welkom. Onze praktijk is voor deze consultatie gewoon vrij toegankelijk.

Bel 0512 – 51 50 03 of mail naar info@vanbrachtendorgelo.nl

De praktijk is aangesloten bij Huisartskliniek (behandelnetwerk van cosmetisch chirurgisch werkende huisartsen), de NVVCC (Ned. Ver. voor Cosmetische Chirurgie), NVCG (Ned. Ver. voor Cosmetische Geneeskunde), de LHV, de NHG en DOKh (klachtenbemiddeling).

Voor verwijzende collega’s: de praktijk beschikt over een kwaliteitssysteem, behandelprotocollen, digitale dossiervorming en time-out procedures.

Foto’s: alle onderstaande foto’s zijn gepubliceerd met toestemming van de betrokken patiënten.

Mark: “Een ooglidcorrectie wordt al vrij snel gezien als een luxe ingreep. Veel mensen hebben toch echt klachten van een drukkend of vermoeid gevoel huidoverschot op de ogen of wimpers. Sommigen krijgen opmerkingen, dat men er moe of boos uitziet. Dit is vervelend en eigenlijk makkelijk op te lossen. Als je weet wat je doet, is de ooglidcorrectie een laag complexe veilige ingreep. Ik beheers de techniek waarmee ik kan controleren dat iemand zijn ogen nog kan sluiten na de ingreep. Het leuke is dat patiënten vaak als eerste enthousiast zijn over het cosmetische resultaat, terwijl ook de oorspronkelijke klachten verdwenen zijn. Inmiddels hebben we de afgelopen jaren al veel vrouwen èn mannen (!) kunnen helpen.

Enkele ervaringen van onze cliënten:

In samenwerking met:

In samenwerking met:

Aangesloten bij: