Anti-rimpelbehandelingen met botulinetoxine.

Een gezonde kijk op een frisse blik, begint in onze praktijk. Als je ouder wordt, kun je last krijgen van rimpels of volumeverlies.

Hoe werkt botulinetoxine?

Wanneer je last hebt van rimpels door intensief gebruik van gezichtsspieren, kun je deze verminderen met botulinetoxine. Deze rimpeltjes ontstaan vaak door fronsen of lachen. Met botulinetoxine blokkeer je tijdelijk de communicatie tussen zenuw en spieren en zet je deze spiertjes daardoor tijdelijk uit. De spiertjes worden dunner en slapper waardoor deze verdwijnen. Zo’n behandeling kun je het beste 2 tot 3 x per jaar doen. Wij gebruiken botulinetoxine van het merk Azzalure® van Galderma. Een zeer veilig product met het begeerde FDA-keurmerk.

Er zijn oplossingen voor:

 • voorhoofdsrimpels of midfrons-rimpel
 • kraaienpootjes met evt. een lichte wenkbrauwlift
 • een zgn. ‘sinaasappelhuid’ bij de kin
 • een opgetrokken bovenlip waardoor je tanden (te) veel zichtbaar zijn bij het lachen
 • de neuslijntjes (“Bunny-lines”)
 • hoofdpijnklachten en overmatig transpireren

Let op: voor een duurzaam en optimaal resultaat onderzoeken we het gehele gezicht op volumeverlies, statische en dynamische rimpels. Hierdoor kan ons uiteindelijk behandeladvies afwijken van je persoonlijke wensen of verwachtingen maar verplicht je tot niets. Behandelresultaten kunnen per persoon en per behandeling verschillen.

Anti-rimpelbehandelingen met een hyaluronzuur (=filler)

Is er in jouw gezicht meer sprake van volumeverlies? Kies dan voor een tijdelijk en veilige filter van hyaluronzuur. Een lichaamseigen stof, die na 1 of meerdere jaren weer wordt afgebroken. Onze praktijk gebruikt alleen de veilige niet-permanente fillers van het merk Stylage®.

We verbeteren de volgende gebieden:

 • lippen / lippenrood voor vollere lippen
 • jukbeenderen
 • slapen
 • neus-lippenplooi
 • marionet-lijnen of dunne lachlijntjes
 • rokerslijntjes boven en onder de lippen

 

Tijdsduur consult: ± 30 a 45 min
Herstelperiode: 1 dag
Controlemomenten: na 2 weken
Consulten: altijd kosteloos
Prijs behandeling: vanaf € 65  (klik voor alle prijzen)

 

Over behandelend arts: drs. M. van Bracht (BIG 09063962101) is 10 jaar huisarts in Friesland en sinds 5 jaar werkzaam binnen de cosmetische geneeskunde. Hij is opgeleid door Huisartskliniek Westervoort, lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC) en de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). In 2017 is hij geslaagd voor de NVCG-opleiding (modules 1 en 2) exclusief gericht op injectables-behandelingen. Praktische training en werkervaring zijn opgedaan bij NVCG-gecertificeerde leden, Huisartskliniek en SKILLS-lab (Erasmus Universiteit van Rotterdam). In zijn cosmetische praktijk gelieerd aan de NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk wordt gebruik gemaakt van een kwaliteitssysteem, diverse protocollen, gratis intakes met in- en exclusie-criteria. Zo nodig verwijst hij door naar andere specialisten voor het indicatieve gebied. Bij een behandelingen worden voor- en na-foto’s gemaakt en opgeslagen in een electronisch beveiligd patiëntendossier, wordt een time-out procedure toegepast en houden we een injectables paspoort bij. De werkwijze van de arts kan worden omschreven als: vrijblijvend en zorgvuldig in advies en gericht op vooral een persoonlijk en natuurlijk resultaat.

Meer informatie?
Bel 0512 – 51 50 03 of mail naar .

Je kunt bij ons altijd terecht, ook al ben je niet ingeschreven in onze praktijk als vaste patiënt. Een verwijsbrief is niet nodig.

Enkele ervaringen van onze cliënten: